PREGNOLONE

 • Rețetă unică, îmbogățită cu ingrediente revoluționare, pentru stimularea secreției de testosteron;
 • Patru mix-uri cu compuși activi de înaltă calitate, în combinația perfectă, pentru îmbunătățirea libidoului și vitalității atât la bărbați, cât și la femei.
 • Produs cu eficiență demonstrată în combaterea senzației de oboseală și în gestionarea stresului, pentru o stare generală mai bună a organismului și redresarea vieții sexuale.
 • 120 de capsule – rezerva necesară pentru o lună, în cazul administrării zilnice.
Componența
ZMB6 - Magneziu (Trimagneziu citrat anhidru, Carbonat de magneziu)
180 mg / VNR (48%)
ZMB6 - Zinc (Citrat de zinc trihidrat)
16 mg / VNR (160%)
ZMB6 - Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxină)
4,3 mg / VNR (307%)
Testo Mix - Pulbere de rădăcină de Maca (Lepidium Meyenii)
265 mg
Testo Mix - Extract de fruct de Palmier Pitic 4:1 (Serenoa Repens)
130 mg
Testo Mix - Extract de Fructul Pasiunii 10:1 (Passiflora incarnate)
130 mg
Testo Mix - Acid D-aspartic
130 mg
Testo Mix - Extract din semințe de Fenugreek (Trigonella foenum-graecum, 10% saponine)
125 mg
Testo Mix - Eggbrane® membrană de coajă de ou
50 mg
Bee Cocktail - Ulei de Cătină (Hippophae rhamnoides)
400 mg
Bee Cocktail - Ulei din semințe de In (Linum usitatissimum)
245 mg
Bee Cocktail - Biomasă spirulină (Spirulina Platensis)
150 mg
Bee Cocktail - Extract din larve de trântor
100 mg
Super Test - Extract de Cordyceps
400 mg
Super Test - Extract de Ginseng din care ginsenozide
400 mg / 40 mg
Super Test - Lăptișor de Matcă
50 mg
Super Test - Extract de Coleus Forskolii din care forskolin
50 mg / 10 mg
Super Test - Extract de piper negru din care piperină
5,3 mg / 5 mg
* Сâte 1 capsulă pe zi (fiecare)

Simți nevoia unui extra-stimul pentru revitalizarea corpului și optimizarea performanței sexuale, care să-ți fortifice concomitent imunitatea, condiția fizică și gândirea?

Răspunsul este – Pregnolone 2.0, anabolic natural și supliment anti stres de primă linie de la Balkan Pharmaceuticals.

Cu cele 4 tipuri de capsule ale sale obții beneficii garantate și vei putea redescoperi versiunea mai bună a corpului tău.

Ce este Pregnolone?

Pregnolone este un produs inovativ, pe bază de compuși naturali, conceput de Balkan Pharmaceuticals pentru stimularea secreției hormonului masculin, necesar pentru creșterea indicelui de vitalitate a organismului și pentru mai multă energie și determinare în realizarea obiectivelor și sarcinilor cotidiene.

Fiecare capsulă din cele 4 mix-uri, Testo Mix, Bee Cocktail, SuperTest, ZMB6, îți oferă componentele active pentru revigorarea organismului într-un mod natural, fără riscuri pentru sănătatea ta.

Testo Mix combină o serie de ingrediente active pentru a sprijini sănătatea sexuală, nivelurile de energie și performanța globală a organismului.

 • Pulberea de rădăcină de Maca (Lepidium Meyenii), plantă, cunoscută și sub numele de "Ginsengul peruvian", normalizează activitatea glandelor sexuale atât la bărbați, cât și la femei, îmbunătățind vitalitatea organismului și contribuind la creșterea libidoului. Conține proteine, aminoacizi, vitamine și minerale esențiale;
 • Extractul de fruct de Palmier Pitic (Serenoa Repens) susține sănătatea prostatei și ajută la reducerea simptomelor asociate adenomului de prostată, cum ar fi urinarea frecventă și disconfortul urinar. De asemenea, poate contribui la menținerea unui echilibru hormonal sănătos la bărbați;
 • Extract de fructul Pasiunii (Passiflora incarnate) acționează ca un calmant natural pentru sistemul nervos, ajutând la reducerea stresului și anxietății, facilitând, în același timp, somnul odihnitor. Acesta are proprietăți antioxidante și poate susține sănătatea inimii prin reducerea tensiunii arteriale.
 • Acidul D-aspartic este un aminoacid natural care stimulează secreția de hormoni importanți pentru performanța sportivă, creșterea musculară și funcția sexuală;
 • Extractul din semințe de Fenugreek (Trigonella foenum-graecum) contribuie la îmbunătățirea libidoului și a performanței sexuale, scade nivelul de zahăr din sânge, reduce inflamația și are numeroase alte beneficii pentru sănătate;
 • Eggbrane® membrana de coajă de ou are acțiuni benefice asupra organismului prin susținerea sănătății articulațiilor, reducând disconfortul articular și contribuind la menținerea mobilității. În același timp, poate promova sănătatea pielii și a părului datorită conținutului său bogat în colagen și substanțe nutritive esențiale.

Testo Mix este alegerea ideală pentru cei care doresc să își maximizeze potențialul în sala de sport și în viața de zi cu zi.

Bee Cocktail este o formulă nutrițională de excepție, concepută pentru a oferi o serie de beneficii semnificative organismului. Acest produs unic combină extractul de larve de trântor, uleiul de cătină, uleiul din semințe de in și biomasa de spirulină pentru a asigura un aport optim de proteine, vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți.

 • Uleiul de Cătină este bogat în antioxidanți și acizi grași, contribuind la protejarea inimii, reducerea inflamațiilor și susținerea funcției hepatice;
 • Uleiul din semințe de In aduce un aport semnificativ de acizi grași omega-3 și omega-9, benefici pentru sănătatea cardiovasculară, reducerea colesterolului și îmbunătățirea tranzitului intestinal;
 • Biomasa de Spirulină este o sursă ideală de proteine, vitamine și minerale esențiale, având efecte tonifiante, antioxidante și detoxifiante asupra organismului;
 • Extractul din larve de trântor este un tonic și revitalizant, stimulează regenerarea țesuturilor, întărește sistemul imunitar și influențează benefic asupra funcției sexuale și a vitalității.

La fabricarea Bee Cocktail este utilizat extractul din larve de trântor obținut într-un mod tehnologic avansat, cu păstrarea integrală a proprietăților celulelor larvare, inclusiv a enzimelor benefice. Capsula gelatinoasă a suplimentului oferă toți parametrii din alveola albinei, inclusiv pH-ul, antioxidanții și substanțele antibacteriene, asigurându-i stabilitatea pe termen lung.

Studiile clinice au validat calitățile excepționale ale acestui produs, reconfirmând eficacitatea sa în forma sa pură și complet naturală. Datorită combinației ideale dintre cei patru compuși activi ai săi, Bee Cocktail oferă o sursă puternică de vitalitate și sănătate, susținând regenerarea, imunitatea și bunăstarea într-un mod firesc și eficient.

SuperTest este un supliment puternic care conține extracte din plante precum cordyceps, ginseng, coleus forskohlii, piper negru și lăptișor de matcă, oferind numeroase beneficii pentru sănătate.

 • Extractul de Cordyceps îmbunătățește performanța fizică și nivelul de energie, ajutând la reducerea oboselii și susținând sistemul imunitar;
 • Extractul de rădăcină de Ginseng contribuie la îmbunătățirea memoriei și capacității cognitive, sprijină sistemul imunitar și ajută la reducerea stresului și anxietății;
 • Lăptișorul de Matcă stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește sănătatea pielii, susține sănătatea cardiovasculară și ajută la creșterea performanței fizice, reducând oboseala;
 • Extractul de Coleus Forskolii ajută la creșterea ratei metabolice, arderea grăsimilor și creșterea masei musculare și a forței musculare. De asemenea, îmbunătățește rezistența și performanța fizică;
 • Extractul de piper negru (piperina) sporește digestia, reduce inflamația, crește absorbția nutrienților și favorizează sănătatea creierului.

SuperTest este un aliat valoros pentru cei care doresc să-și optimizeze starea de sănătate și performanța fizică.

ZMB6 (ZMA) este un supliment alimentar natural care combină trei compuși deosebit de importanți pentru sănătatea și performanța organismului: zinc, magneziu și vitamina B6.

 • Zincul este un mineral esențial pentru o gamă largă de funcții metabolice și sistemice în organism. În ZMB6, zincul ajută la susținerea sănătății sistemului imunitar, contribuie la funcția normală a sistemului nervos și la menținerea nivelului normal de testosteron în sânge.
 • Magneziul este un mineral crucial pentru funcțiile musculare și nervoase, iar în produsul ZMB6, magneziul poate ajuta la relaxarea mușchilor și la reducerea spasmelor musculare. De asemenea, poate contribui la menținerea sănătății oaselor și a tensiunii arteriale normale.
 • Vitamina B6 este importantă pentru sinteza și metabolismul aminoacizilor și a proteinelor. În compoziția ZMB6, aceasta poate susține producția de energie, funcțiile cognitive și reglarea hormonală.

Combinația dintre zinc, magneziu și vitamina B6, formează un complex sinergic cunoscut sub numele de ZMA, care este adesea utilizat în suplimente pentru a susține sănătatea generală, performanța sportivă și nivelurile de testosteron.

Acțiunea ZMA a fost studiată în cadrul unui program de antrenament de opt săptămâni la jucătorii de fotbal NCAA. Concluziile au arătat că cei care au luat suplimentul au înregistrat o creștere importantă, de până la 30%, a nivelului hormonilor steroizi masculini și o creștere de aproximativ 5% a factorului de creștere de tip insulinic (IGF-1). În contrast, grupul care a primit placebo a avut scăderi semnificative la ambele niveluri. De asemenea, cei care au consumat ZMA au experimentat îmbunătățiri semnificative în rezistență și performanță sportivă, precum și o calitate mai bună a somnului. Mai multe studii au confirmat efectele anabolice ale zincului și magneziului, ceea ce sugerează că ZMA poate fi benefic pentru recuperarea musculară și îmbunătățirea nivelurilor de hormoni steroizi masculini, esențiali pentru performanța sportivă.

Pregnolone 2.0 este disponibil în majoritatea farmaciilor din țară, însă, doar pe platforma noastră de comercializări online – https://balkanpharmnutrition.md. – ai șansa de a comanda acest produs de înaltă calitate și cu eficiență garantată, comod, rapid și la cel mai bun preț posibil.

FIECARE PRODUS ESTE TESTAT PENTRU GARANTAREA EFICACITĂȚII ȘI A PURITĂȚII: Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP, fiind supus numeroaselor teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a corespunde înaltelor standarde de calitate. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de către Departamentul nostru de control al calității (și în laboratorul de microbiologie), iar pentru o transparență totală și asigurarea calității, rezultatele sunt în acces deschis.

Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, cu mii de produse de fortificare a sănătății, apelând la cele mai recente inovații în știința nutriției și utilizând ingredientele optime pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

SUBSTANȚA ACTIVĂ: ZMB6 – Magneziu sub formă de trimagneziu citrat anhidru și carbonat de magneziu, Zinc sub formă de citrat de zinc trihidrat, Vitamina B6 sub formă de clorhidrat de piridoxină; Testo Mix – Pulbere de rădăcină de Maca (Lepidium Meyenii), extract de fruct de Palmier Pitic 4:1 (Serenoa Repens), extract de Fructul Pasiunii 10:1 (Passiflora incarnate), acid D-aspartic, extract din semințe de Fenugreek (Trigonella foenum-graecum, 10% saponine), Eggbrane® membrană de coajă de ou; Bee Cocktail – Ulei de Cătină (Hippophae rhamnoides), ulei din semințe de In (Linum usitatissimum), biomasă de Spirulină (Spirulina Platensis), extract din larve de trântor; Super Test – Extract de Cordyceps, extract de Ginseng, lăptișor de Matcă, extract de Coleus Forskolii, extract de piper negru (piperină).

FORMA DE AMBALARE: Pregnolone 2.0 se livrează în blistere sigilate individual din fabrică, varianta potrivită de protecție împotriva umezelii, a oxidării, a contaminării sau interacțiunii chimice prin izolarea fiecărei capsule în propria cavitate. Aceasta garantează calitatea produsului până la administrarea propriu-zisă. Ambalajul de tip blister facilitează transportarea cantităților mici de produs și reprezintă un adjuvant convenabil în rutina cotidiană de îngrijire a sănătății, în forma respectivă fiind greu accesibil copiilor.

INDICAȚII: Produsul este destinat adulților pentru revitalizarea organismului, stimularea secreției de testosteron, îmbunătățirea funcției sexuale și cognitive, întărirea imunității, optimizarea parametrilor de rezistență fizică și mentală, reducerea stresului și oboselii și este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 

CONȚINUT AMBALAJ: 4 blistere a câte 30 de capsule – necesarul pentru o lună (administrare zilnică).

Testo Mix ajută la creșterea nivelului de testosteron și a libidoului, îmbunătățește sănătatea prostatei chiar și în cazul hipertrofiei prostatice benigne (adenomul de prostată), susține performanța sportivă și a masei musculare, normalizează indicele glicemic al sângelui, posedă o acțiune antiinflamatorie și contribuie la sănătatea articulațiilor, pielii și părului.

Bee Cocktail oferă o gamă largă de beneficii pentru organism, inclusiv tonifierea generală, vitaminizare, protecție cardiovasculară, îmbunătățirea funcției hepatice, reducerea inflamațiilor, susținerea sistemului imunitar, creșterea fertilității masculine, îmbunătățirea performanțelor cognitive și a capacității de concentrare, combaterea oboselii, depresiei mentale și emoționale.

Super Test susține performanța fizică și rezistența, reglează metabolismul și crește nivelul de energie, contribuind la reducerea oboselii. De asemenea, sprijină sistemul imunitar, diminuând procesele inflamatorii și având efecte pozitive asupra sănătății cardiovasculare și a sănătății creierului.

ZMB6 este deosebit de eficient în susținerea sistemului imunitar, menținerea sănătății oaselor și țesutului muscular, îmbunătățirea funcțiilor cognitive și reglarea hormonală. ZMA este adesea utilizat de sportivi și persoane active în scopul optimizării performanței fizice și menținerii sănătății generale.

În calitate de supliment alimentar, se va administra câte o capsulă de Testo Mix, Bee Cocktail și Super Test dimineața, și o capsulă de ZMB6 seara înainte de culcare, împreună cu o cantitate suficientă de apă, suc sau băutura preferată, fie potrivit instrucțiunilor medicului, farmacistului sau specialistului în nutriție.

Simți nevoia unui extra-stimul pentru revitalizarea corpului și optimizarea performanței sexuale, care să-ți fortifice concomitent imunitatea, condiția fizică și gândirea?

Răspunsul este – Pregnolone 2.0, anabolic natural și supliment anti stres de primă linie de la Balkan Pharmaceuticals.

Cu cele 4 tipuri de capsule ale sale obții beneficii garantate și vei putea redescoperi versiunea mai bună a corpului tău.

Ce este Pregnolone?

Pregnolone este un produs inovativ, pe bază de compuși naturali, conceput de Balkan Pharmaceuticals pentru stimularea secreției hormonului masculin, necesar pentru creșterea indicelui de vitalitate a organismului și pentru mai multă energie și determinare în realizarea obiectivelor și sarcinilor cotidiene.

Fiecare capsulă din cele 4 mix-uri, Testo Mix, Bee Cocktail, SuperTest, ZMB6, îți oferă componentele active pentru revigorarea organismului într-un mod natural, fără riscuri pentru sănătatea ta.

Testo Mix combină o serie de ingrediente active pentru a sprijini sănătatea sexuală, nivelurile de energie și performanța globală a organismului.

 • Pulberea de rădăcină de Maca (Lepidium Meyenii), plantă, cunoscută și sub numele de "Ginsengul peruvian", normalizează activitatea glandelor sexuale atât la bărbați, cât și la femei, îmbunătățind vitalitatea organismului și contribuind la creșterea libidoului. Conține proteine, aminoacizi, vitamine și minerale esențiale;
 • Extractul de fruct de Palmier Pitic (Serenoa Repens) susține sănătatea prostatei și ajută la reducerea simptomelor asociate adenomului de prostată, cum ar fi urinarea frecventă și disconfortul urinar. De asemenea, poate contribui la menținerea unui echilibru hormonal sănătos la bărbați;
 • Extract de fructul Pasiunii (Passiflora incarnate) acționează ca un calmant natural pentru sistemul nervos, ajutând la reducerea stresului și anxietății, facilitând, în același timp, somnul odihnitor. Acesta are proprietăți antioxidante și poate susține sănătatea inimii prin reducerea tensiunii arteriale.
 • Acidul D-aspartic este un aminoacid natural care stimulează secreția de hormoni importanți pentru performanța sportivă, creșterea musculară și funcția sexuală;
 • Extractul din semințe de Fenugreek (Trigonella foenum-graecum) contribuie la îmbunătățirea libidoului și a performanței sexuale, scade nivelul de zahăr din sânge, reduce inflamația și are numeroase alte beneficii pentru sănătate;
 • Eggbrane® membrana de coajă de ou are acțiuni benefice asupra organismului prin susținerea sănătății articulațiilor, reducând disconfortul articular și contribuind la menținerea mobilității. În același timp, poate promova sănătatea pielii și a părului datorită conținutului său bogat în colagen și substanțe nutritive esențiale.

Testo Mix este alegerea ideală pentru cei care doresc să își maximizeze potențialul în sala de sport și în viața de zi cu zi.

Bee Cocktail este o formulă nutrițională de excepție, concepută pentru a oferi o serie de beneficii semnificative organismului. Acest produs unic combină extractul de larve de trântor, uleiul de cătină, uleiul din semințe de in și biomasa de spirulină pentru a asigura un aport optim de proteine, vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți.

 • Uleiul de Cătină este bogat în antioxidanți și acizi grași, contribuind la protejarea inimii, reducerea inflamațiilor și susținerea funcției hepatice;
 • Uleiul din semințe de In aduce un aport semnificativ de acizi grași omega-3 și omega-9, benefici pentru sănătatea cardiovasculară, reducerea colesterolului și îmbunătățirea tranzitului intestinal;
 • Biomasa de Spirulină este o sursă ideală de proteine, vitamine și minerale esențiale, având efecte tonifiante, antioxidante și detoxifiante asupra organismului;
 • Extractul din larve de trântor este un tonic și revitalizant, stimulează regenerarea țesuturilor, întărește sistemul imunitar și influențează benefic asupra funcției sexuale și a vitalității.

La fabricarea Bee Cocktail este utilizat extractul din larve de trântor obținut într-un mod tehnologic avansat, cu păstrarea integrală a proprietăților celulelor larvare, inclusiv a enzimelor benefice. Capsula gelatinoasă a suplimentului oferă toți parametrii din alveola albinei, inclusiv pH-ul, antioxidanții și substanțele antibacteriene, asigurându-i stabilitatea pe termen lung.

Studiile clinice au validat calitățile excepționale ale acestui produs, reconfirmând eficacitatea sa în forma sa pură și complet naturală. Datorită combinației ideale dintre cei patru compuși activi ai săi, Bee Cocktail oferă o sursă puternică de vitalitate și sănătate, susținând regenerarea, imunitatea și bunăstarea într-un mod firesc și eficient.

SuperTest este un supliment puternic care conține extracte din plante precum cordyceps, ginseng, coleus forskohlii, piper negru și lăptișor de matcă, oferind numeroase beneficii pentru sănătate.

 • Extractul de Cordyceps îmbunătățește performanța fizică și nivelul de energie, ajutând la reducerea oboselii și susținând sistemul imunitar;
 • Extractul de rădăcină de Ginseng contribuie la îmbunătățirea memoriei și capacității cognitive, sprijină sistemul imunitar și ajută la reducerea stresului și anxietății;
 • Lăptișorul de Matcă stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește sănătatea pielii, susține sănătatea cardiovasculară și ajută la creșterea performanței fizice, reducând oboseala;
 • Extractul de Coleus Forskolii ajută la creșterea ratei metabolice, arderea grăsimilor și creșterea masei musculare și a forței musculare. De asemenea, îmbunătățește rezistența și performanța fizică;
 • Extractul de piper negru (piperina) sporește digestia, reduce inflamația, crește absorbția nutrienților și favorizează sănătatea creierului.

SuperTest este un aliat valoros pentru cei care doresc să-și optimizeze starea de sănătate și performanța fizică.

ZMB6 (ZMA) este un supliment alimentar natural care combină trei compuși deosebit de importanți pentru sănătatea și performanța organismului: zinc, magneziu și vitamina B6.

 • Zincul este un mineral esențial pentru o gamă largă de funcții metabolice și sistemice în organism. În ZMB6, zincul ajută la susținerea sănătății sistemului imunitar, contribuie la funcția normală a sistemului nervos și la menținerea nivelului normal de testosteron în sânge.
 • Magneziul este un mineral crucial pentru funcțiile musculare și nervoase, iar în produsul ZMB6, magneziul poate ajuta la relaxarea mușchilor și la reducerea spasmelor musculare. De asemenea, poate contribui la menținerea sănătății oaselor și a tensiunii arteriale normale.
 • Vitamina B6 este importantă pentru sinteza și metabolismul aminoacizilor și a proteinelor. În compoziția ZMB6, aceasta poate susține producția de energie, funcțiile cognitive și reglarea hormonală.

Combinația dintre zinc, magneziu și vitamina B6, formează un complex sinergic cunoscut sub numele de ZMA, care este adesea utilizat în suplimente pentru a susține sănătatea generală, performanța sportivă și nivelurile de testosteron.

Acțiunea ZMA a fost studiată în cadrul unui program de antrenament de opt săptămâni la jucătorii de fotbal NCAA. Concluziile au arătat că cei care au luat suplimentul au înregistrat o creștere importantă, de până la 30%, a nivelului hormonilor steroizi masculini și o creștere de aproximativ 5% a factorului de creștere de tip insulinic (IGF-1). În contrast, grupul care a primit placebo a avut scăderi semnificative la ambele niveluri. De asemenea, cei care au consumat ZMA au experimentat îmbunătățiri semnificative în rezistență și performanță sportivă, precum și o calitate mai bună a somnului. Mai multe studii au confirmat efectele anabolice ale zincului și magneziului, ceea ce sugerează că ZMA poate fi benefic pentru recuperarea musculară și îmbunătățirea nivelurilor de hormoni steroizi masculini, esențiali pentru performanța sportivă.

Pregnolone 2.0 este disponibil în majoritatea farmaciilor din țară, însă, doar pe platforma noastră de comercializări online – https://balkanpharmnutrition.md. – ai șansa de a comanda acest produs de înaltă calitate și cu eficiență garantată, comod, rapid și la cel mai bun preț posibil.

FIECARE PRODUS ESTE TESTAT PENTRU GARANTAREA EFICACITĂȚII ȘI A PURITĂȚII: Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP, fiind supus numeroaselor teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a corespunde înaltelor standarde de calitate. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de către Departamentul nostru de control al calității (și în laboratorul de microbiologie), iar pentru o transparență totală și asigurarea calității, rezultatele sunt în acces deschis.

Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, cu mii de produse de fortificare a sănătății, apelând la cele mai recente inovații în știința nutriției și utilizând ingredientele optime pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

SUBSTANȚA ACTIVĂ: ZMB6 – Magneziu sub formă de trimagneziu citrat anhidru și carbonat de magneziu, Zinc sub formă de citrat de zinc trihidrat, Vitamina B6 sub formă de clorhidrat de piridoxină; Testo Mix – Pulbere de rădăcină de Maca (Lepidium Meyenii), extract de fruct de Palmier Pitic 4:1 (Serenoa Repens), extract de Fructul Pasiunii 10:1 (Passiflora incarnate), acid D-aspartic, extract din semințe de Fenugreek (Trigonella foenum-graecum, 10% saponine), Eggbrane® membrană de coajă de ou; Bee Cocktail – Ulei de Cătină (Hippophae rhamnoides), ulei din semințe de In (Linum usitatissimum), biomasă de Spirulină (Spirulina Platensis), extract din larve de trântor; Super Test – Extract de Cordyceps, extract de Ginseng, lăptișor de Matcă, extract de Coleus Forskolii, extract de piper negru (piperină).

FORMA DE AMBALARE: Pregnolone 2.0 se livrează în blistere sigilate individual din fabrică, varianta potrivită de protecție împotriva umezelii, a oxidării, a contaminării sau interacțiunii chimice prin izolarea fiecărei capsule în propria cavitate. Aceasta garantează calitatea produsului până la administrarea propriu-zisă. Ambalajul de tip blister facilitează transportarea cantităților mici de produs și reprezintă un adjuvant convenabil în rutina cotidiană de îngrijire a sănătății, în forma respectivă fiind greu accesibil copiilor.

INDICAȚII: Produsul este destinat adulților pentru revitalizarea organismului, stimularea secreției de testosteron, îmbunătățirea funcției sexuale și cognitive, întărirea imunității, optimizarea parametrilor de rezistență fizică și mentală, reducerea stresului și oboselii și este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 

CONȚINUT AMBALAJ: 4 blistere a câte 30 de capsule – necesarul pentru o lună (administrare zilnică).

Testo Mix ajută la creșterea nivelului de testosteron și a libidoului, îmbunătățește sănătatea prostatei chiar și în cazul hipertrofiei prostatice benigne (adenomul de prostată), susține performanța sportivă și a masei musculare, normalizează indicele glicemic al sângelui, posedă o acțiune antiinflamatorie și contribuie la sănătatea articulațiilor, pielii și părului.

Bee Cocktail oferă o gamă largă de beneficii pentru organism, inclusiv tonifierea generală, vitaminizare, protecție cardiovasculară, îmbunătățirea funcției hepatice, reducerea inflamațiilor, susținerea sistemului imunitar, creșterea fertilității masculine, îmbunătățirea performanțelor cognitive și a capacității de concentrare, combaterea oboselii, depresiei mentale și emoționale.

Super Test susține performanța fizică și rezistența, reglează metabolismul și crește nivelul de energie, contribuind la reducerea oboselii. De asemenea, sprijină sistemul imunitar, diminuând procesele inflamatorii și având efecte pozitive asupra sănătății cardiovasculare și a sănătății creierului.

ZMB6 este deosebit de eficient în susținerea sistemului imunitar, menținerea sănătății oaselor și țesutului muscular, îmbunătățirea funcțiilor cognitive și reglarea hormonală. ZMA este adesea utilizat de sportivi și persoane active în scopul optimizării performanței fizice și menținerii sănătății generale.

În calitate de supliment alimentar, se va administra câte o capsulă de Testo Mix, Bee Cocktail și Super Test dimineața, și o capsulă de ZMB6 seara înainte de culcare, împreună cu o cantitate suficientă de apă, suc sau băutura preferată, fie potrivit instrucțiunilor medicului, farmacistului sau specialistului în nutriție.

Folosim cookie-uri pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a oferi utilizatorilor o experiență de navigare mai bună. Dacă rămâneți pe site-ul nostru, exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.