OPTIVIT BP

  • 12 Vitamine și Minerale Esențiale pentru bunăstarea generală;
  • Suport zilnic pentru un plus de Energie și Imunitate;
  • 30 de capsule gelatinoase moi pentru optimizarea metabolismului energetic;
  • Conținut ridicat de Vitamina D și Calciu pentru susținerea Sănătății Oaselor, Sistemului Imunitar și celui Cardiovascular;
  • Mai mult Zinc și Magneziu pentru sănătatea și recuperarea rapidă a mușchilor și îmbunătățirea calității somnului.
Componența
Vitamina A (palmitat de retinil)
500 mcg (1666 UI)
Vitamina B1 (tiamină)
2 mg
Vitamina B2 (riboflavină)
10 mg
Vitamina B3 (niacină)
10 mg
Vitamina B6 (piridoxină)
2 mg
Vitamina C (acid ascorbic)
30 mg
Vitamina D3 (colecalciferol)
10 mcg (400 UI)
Vitamina E (d-alfa-tocoferol)
50 mg
Calciu (carbonat de calciu)
120 mg
Zinc (oxid de zinc)
5 mg
Fier (fumarat de fier)
10 mg
Magneziu (oxid de magneziu)
60 mg
* 1 capsulă pe zi
Alte ingrediente
Agent de încărcare: ulei de soia (fără OMG), ceară de albine; capsula: gelatină, glicerină (agent de umezire), apă purificată.

Modalitatea ideală de obținere a vitaminelor și mineralelor, necesare organismului nostru, este să consumăm alimente cât mai variate și sănătoase. Cu toate acestea, uneori, chiar și un regim alimentar sănătos nu e în stare să ne asigure cu nutrienți suficienți. OptiVit BP Essential Vitamins & Minerals este conceput special pentru a ajuta la fortificarea sănătății și bunăstării generale.

Protejează-ți sănătatea cu necesarul de vitamine și mineralele:
Calciul și Vitamina D3 întăresc oasele și dinții, părul, pielea și unghiile;
Vitaminele A și E contribuie la menținerea unei vederi sănătoase și la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ;
Complexul de vitamina B susține funcționarea sănătoasă a creierului, metabolismul energetic normal și sistemul imunitar;
Zincul și magneziul asigură buna funcționare a sistemului muscular, accelerează recuperarea după efort și îmbunătățește calitatea somnului;
Fumaratul de fier și vitamina C ajută la combaterea oboselii, promovează sănătatea atât la nivel celular cât și la scara sistemului imunitar. Vitamina C sporește gradul de absorbție a fierului în organism.

FIECARE PRODUS ESTE TESTAT PENTRU GARANTAREA POTENȚEI ȘI A PURITĂȚII: Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP, fiind supus numeroaselor teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a corespunde înaltelor standarde de calitate. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de către Departamentul nostru de control al calității (și în laboratorul de microbiologie), iar pentru o transparență totală și asigurarea calității, rezultatele sunt în acces deschis.
Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, cu mii de produse de fortificare a sănătății, apelând la cele mai recente inovații în știința nutriției și utilizând ingredientele optime pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

INGREDIENTE ACTIVE: Vitamina A (palmitat de retinil) 2170 UI (2,17 mg), Vitamina B1 (tiamină) 2,3 mg, Vitamina B2 (riboflavină) 11,5 mg, Vitamina B3 (inozitol niacinat) 10,8 mg, Vitamina B6 (piridoxină) 2,82 mg, vitamina C (acid ascorbic) 31,5 mg, vitamina D3 (colecalciferol) 524 UI (13 mcg), vitamina E (acetat de dl-alfa-tocoferol) 56 mg, calciu (carbonat de calciu) 120 mg, zinc (oxid de zinc) 5 mg, Fe (fumarat de fier) 10 mg, Mg (oxid de magneziu) 61 mg.

FORMA DE AMBALARE: OptiVit BP se livreză în blistere sigilate individual din fabrică, varianta potrivită de protecție împotriva umezelii, a oxidării, a contaminării sau interacțiunii chimice prin izolarea fiecărei capsule în propria cavitate. Aceasta garantează calitatea produsului până la administrarea propriu-zisă a capsulei moi. Ambalajul de tip blister facilitează transportarea cantităților mici de produs și reprezintă un adjuvant convenabil în rutina cotidiană de îngrijire a sănătății, în forma respectivă fiind greu accesibil copiilor.

INDICAȚII: Produsul este destinat atât persoanelor adulte cât și minorilor care se confruntă cu un aport scăzut de nutrienți, problemă asociată adesea cu sarcina și perioada de alăptare, situațiile de stres, bolile infecțioase (cum ar fi răceala), fumatul, înaintarea în vârstă, malnutriția sau alimentația dezechilibrată, alcoolismul cronic, starea de oboseală accentuată, scăderea productivității fizice și intelectuale sau cu diverse tulburări emoționale.

CONȚINUTAMBALAJ: 30 capsule gelatinoase moi – aportul lunar necesar (administrare zilnică)

Produse Populare:

vitamine si minerale, suplimente pentru arderea grasimii, suplimente inainte de antrenament, suplimente pentru forta, suplimente post antrenament, pastile pentru memorie, mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, suplimente pt articulatii

MENȚINE SĂNĂTATEA OCHILOR ȘI A CREIERULUI
Vitaminele din grupul B, în special vitaminele B6 și B3 întrețin activitatea normală a creierului tău. Aceste vitamine au un rol deosebit de important în funcționarea normală a creierului, pornind de la reglarea eliberării de energie în celulele acestuia și terminând cu desfășurarea funcției lor de bază, de facilitare a acțiunii neurotransmițătorilor, mesagerii chimici care transferă informații între cei peste 100 de miliarde de neuroni.
Magneziul, Zincul și Fierul sunt indispensabili pentru funcționarea normală a sistemului nervos central, a metabolismului creierului și pentru procesul de memorare.
Vitamina A este un element cheie în sănătatea ochilor, ce ajută la protejarea structurile interne ale ochilor: retina, corneei, cristalinul, astfel contribuind la menținerea unei vederi sănătoase. Aceasta, împreună cu niacina și riboflavina pot contribui la prevenirea cataractei, în timp ce vitamina E vă ajută să vă protejați celulele, inclusiv cele ale ochiului, de acțiunea distructivă a radicalilor liberi.

SUSȚINE SĂNĂTATEA MUȘCHILOR ȘI A OASELOR
Optivit BP conține nutrienții esențiali pentru o sănătate optimă a oaselor. Calciul este elementul de bază al țesutului osos (99% din rezervele de calciu ale organismului sunt stocate în schelet). Acesta reglează contracțiile musculare, inclusiv bătăile inimii, participă la formarea trombinei în procesul de coagulare a sângelui. Vitamina D ajută la absorbția Calciului, care prin urmare participă la prevenirea osteoporozei și contribuie la sănătatea oaselor, mușchilor și articulațiilor. Magneziul joacă un rol important în formarea mineralelor osoase.

FORTIFICĂ SITEMUL IMUNITAR
Primul indiciu al unei insuficiențe ușoare de vitamina A, îl reprezintă scăderea capacității de luptă a organismului împotriva infecțiilor, în special a celor respiratorii precum este și COVID-19. Este esențial aportul acestei vitamine pentru o viață sănătoasă întrucît organismul nostru nu este capabil să o producă de unul singur. Vitamina A îmbunătățește atât răspunsul imunitar înnăscut, cât și cel dobândit al organismului. Imunitatea înnăscută răspunde de protecția pielii, ochilor, tractului respirator, celui gastro-intestinal și organelor reproductive. Cea dobândită produce anticorpi meniți să lupte cu antigenii străini (cum ar fi virusul gripal).
Vitamina D în organism contribuie la crearea compușilor imunomodulatori, precum sunt proteinele antimicrobiene responsabile de protecția împotriva agenților patogeni. Insuficiența vitaminei D crește în mod deliberat riscul îmbolnăvirii cu COVID-19 (sau duce la agravarea simptomelor în cazul persoanelor deja infectate).
Zincul ajută la dezvoltarea și buna funcționare a creierului, la menținerea unui nivel hormonal sănătos, la sintetizarea ADN-ului și a proteinelor și la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, Zincul servește drept catalizator pentru aproximativ 300 de enzime produse de organism. Carența acestui nutrient vital ar putea duce la majorarea riscului contactării și dezvoltării infecțiilor, deoarece zincul participă la formarea și funcționarea celulelor imune cum ar fi neutrofilele și macrofagele.
Importanța vitaminei C pentru organism este atribuită de faptul că ea poate ajuta la combaterea răcelilor, diminua stresul oxidativ și îmbunătăți absorbția altor nutrienți, cum ar fi fierul. Totodată ea este vitamina necesară în procesul de sinteză a colagenului. Cercetările demonstrează că un aport optim de vitamina C se asociază cu scăderea riscului dezvoltării unor boli cronice comune, inclusiv a celor cardiovasculare, cancer și anumitor afecțiuni neurologice. Cât ține de rolul său în combaterea infecțiilor, capacitatea imunostimulatorie a vitaminei C este legată de proprietățile sale antioxidante. Vitamina C (care este un antioxidant în sine) ajută la formarea în organism a altor antioxidanți, cum ar fi vitamina E, scăzând astfel numărul radicalilor liberi nocivi care pot stimula infecțiile.

EXTINDE CAPABILITATEA ENERGETICĂ
Vitaminele B6 și B12 contribuie la menținerea unui flux normal de energie. Se știe că vitamina B6 are un impact benefic asupra sănătății femeilor, contribuind la reglarea activității lor hormonale.

În calitate de supliment alimentar, se recomandă administrarea a cel mult 2 capsule moi în timpul mesei împreună cu o cantitate suficientă de apă sau băutura preferată, fie conform indicațiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Modalitatea ideală de obținere a vitaminelor și mineralelor, necesare organismului nostru, este să consumăm alimente cât mai variate și sănătoase. Cu toate acestea, uneori, chiar și un regim alimentar sănătos nu e în stare să ne asigure cu nutrienți suficienți. OptiVit BP Essential Vitamins & Minerals este conceput special pentru a ajuta la fortificarea sănătății și bunăstării generale.

Protejează-ți sănătatea cu necesarul de vitamine și mineralele:
Calciul și Vitamina D3 întăresc oasele și dinții, părul, pielea și unghiile;
Vitaminele A și E contribuie la menținerea unei vederi sănătoase și la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ;
Complexul de vitamina B susține funcționarea sănătoasă a creierului, metabolismul energetic normal și sistemul imunitar;
Zincul și magneziul asigură buna funcționare a sistemului muscular, accelerează recuperarea după efort și îmbunătățește calitatea somnului;
Fumaratul de fier și vitamina C ajută la combaterea oboselii, promovează sănătatea atât la nivel celular cât și la scara sistemului imunitar. Vitamina C sporește gradul de absorbție a fierului în organism.

FIECARE PRODUS ESTE TESTAT PENTRU GARANTAREA POTENȚEI ȘI A PURITĂȚII: Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP, fiind supus numeroaselor teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a corespunde înaltelor standarde de calitate. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de către Departamentul nostru de control al calității (și în laboratorul de microbiologie), iar pentru o transparență totală și asigurarea calității, rezultatele sunt în acces deschis.
Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, cu mii de produse de fortificare a sănătății, apelând la cele mai recente inovații în știința nutriției și utilizând ingredientele optime pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

INGREDIENTE ACTIVE: Vitamina A (palmitat de retinil) 2170 UI (2,17 mg), Vitamina B1 (tiamină) 2,3 mg, Vitamina B2 (riboflavină) 11,5 mg, Vitamina B3 (inozitol niacinat) 10,8 mg, Vitamina B6 (piridoxină) 2,82 mg, vitamina C (acid ascorbic) 31,5 mg, vitamina D3 (colecalciferol) 524 UI (13 mcg), vitamina E (acetat de dl-alfa-tocoferol) 56 mg, calciu (carbonat de calciu) 120 mg, zinc (oxid de zinc) 5 mg, Fe (fumarat de fier) 10 mg, Mg (oxid de magneziu) 61 mg.

FORMA DE AMBALARE: OptiVit BP se livreză în blistere sigilate individual din fabrică, varianta potrivită de protecție împotriva umezelii, a oxidării, a contaminării sau interacțiunii chimice prin izolarea fiecărei capsule în propria cavitate. Aceasta garantează calitatea produsului până la administrarea propriu-zisă a capsulei moi. Ambalajul de tip blister facilitează transportarea cantităților mici de produs și reprezintă un adjuvant convenabil în rutina cotidiană de îngrijire a sănătății, în forma respectivă fiind greu accesibil copiilor.

INDICAȚII: Produsul este destinat atât persoanelor adulte cât și minorilor care se confruntă cu un aport scăzut de nutrienți, problemă asociată adesea cu sarcina și perioada de alăptare, situațiile de stres, bolile infecțioase (cum ar fi răceala), fumatul, înaintarea în vârstă, malnutriția sau alimentația dezechilibrată, alcoolismul cronic, starea de oboseală accentuată, scăderea productivității fizice și intelectuale sau cu diverse tulburări emoționale.

CONȚINUTAMBALAJ: 30 capsule gelatinoase moi – aportul lunar necesar (administrare zilnică)

Produse Populare:

vitamine si minerale, suplimente pentru arderea grasimii, suplimente inainte de antrenament, suplimente pentru forta, suplimente post antrenament, pastile pentru memorie, mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, suplimente pt articulatii

MENȚINE SĂNĂTATEA OCHILOR ȘI A CREIERULUI
Vitaminele din grupul B, în special vitaminele B6 și B3 întrețin activitatea normală a creierului tău. Aceste vitamine au un rol deosebit de important în funcționarea normală a creierului, pornind de la reglarea eliberării de energie în celulele acestuia și terminând cu desfășurarea funcției lor de bază, de facilitare a acțiunii neurotransmițătorilor, mesagerii chimici care transferă informații între cei peste 100 de miliarde de neuroni.
Magneziul, Zincul și Fierul sunt indispensabili pentru funcționarea normală a sistemului nervos central, a metabolismului creierului și pentru procesul de memorare.
Vitamina A este un element cheie în sănătatea ochilor, ce ajută la protejarea structurile interne ale ochilor: retina, corneei, cristalinul, astfel contribuind la menținerea unei vederi sănătoase. Aceasta, împreună cu niacina și riboflavina pot contribui la prevenirea cataractei, în timp ce vitamina E vă ajută să vă protejați celulele, inclusiv cele ale ochiului, de acțiunea distructivă a radicalilor liberi.

SUSȚINE SĂNĂTATEA MUȘCHILOR ȘI A OASELOR
Optivit BP conține nutrienții esențiali pentru o sănătate optimă a oaselor. Calciul este elementul de bază al țesutului osos (99% din rezervele de calciu ale organismului sunt stocate în schelet). Acesta reglează contracțiile musculare, inclusiv bătăile inimii, participă la formarea trombinei în procesul de coagulare a sângelui. Vitamina D ajută la absorbția Calciului, care prin urmare participă la prevenirea osteoporozei și contribuie la sănătatea oaselor, mușchilor și articulațiilor. Magneziul joacă un rol important în formarea mineralelor osoase.

FORTIFICĂ SITEMUL IMUNITAR
Primul indiciu al unei insuficiențe ușoare de vitamina A, îl reprezintă scăderea capacității de luptă a organismului împotriva infecțiilor, în special a celor respiratorii precum este și COVID-19. Este esențial aportul acestei vitamine pentru o viață sănătoasă întrucît organismul nostru nu este capabil să o producă de unul singur. Vitamina A îmbunătățește atât răspunsul imunitar înnăscut, cât și cel dobândit al organismului. Imunitatea înnăscută răspunde de protecția pielii, ochilor, tractului respirator, celui gastro-intestinal și organelor reproductive. Cea dobândită produce anticorpi meniți să lupte cu antigenii străini (cum ar fi virusul gripal).
Vitamina D în organism contribuie la crearea compușilor imunomodulatori, precum sunt proteinele antimicrobiene responsabile de protecția împotriva agenților patogeni. Insuficiența vitaminei D crește în mod deliberat riscul îmbolnăvirii cu COVID-19 (sau duce la agravarea simptomelor în cazul persoanelor deja infectate).
Zincul ajută la dezvoltarea și buna funcționare a creierului, la menținerea unui nivel hormonal sănătos, la sintetizarea ADN-ului și a proteinelor și la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, Zincul servește drept catalizator pentru aproximativ 300 de enzime produse de organism. Carența acestui nutrient vital ar putea duce la majorarea riscului contactării și dezvoltării infecțiilor, deoarece zincul participă la formarea și funcționarea celulelor imune cum ar fi neutrofilele și macrofagele.
Importanța vitaminei C pentru organism este atribuită de faptul că ea poate ajuta la combaterea răcelilor, diminua stresul oxidativ și îmbunătăți absorbția altor nutrienți, cum ar fi fierul. Totodată ea este vitamina necesară în procesul de sinteză a colagenului. Cercetările demonstrează că un aport optim de vitamina C se asociază cu scăderea riscului dezvoltării unor boli cronice comune, inclusiv a celor cardiovasculare, cancer și anumitor afecțiuni neurologice. Cât ține de rolul său în combaterea infecțiilor, capacitatea imunostimulatorie a vitaminei C este legată de proprietățile sale antioxidante. Vitamina C (care este un antioxidant în sine) ajută la formarea în organism a altor antioxidanți, cum ar fi vitamina E, scăzând astfel numărul radicalilor liberi nocivi care pot stimula infecțiile.

EXTINDE CAPABILITATEA ENERGETICĂ
Vitaminele B6 și B12 contribuie la menținerea unui flux normal de energie. Se știe că vitamina B6 are un impact benefic asupra sănătății femeilor, contribuind la reglarea activității lor hormonale.

În calitate de supliment alimentar, se recomandă administrarea a cel mult 2 capsule moi în timpul mesei împreună cu o cantitate suficientă de apă sau băutura preferată, fie conform indicațiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Folosim cookie-uri pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a oferi utilizatorilor o experiență de navigare mai bună. Dacă rămâneți pe site-ul nostru, exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.