Suplimente

Balkan Pharmaceuticals, compania lider în fabricarea medicamentatelor din Republica Moldova, intră pe piața României cu cel mai complex produs pentru articulații și oase – Joint Support.

25.11.2022

Balkan Pharmaceuticals, compania lider în fabricarea medicamentatelor din Republica Moldova, intră pe piața României cu cel mai complex produs pentru articulații și oase – Joint Support.

Un supliment alimentar de o excepțională puritate a componentelor, rezultatul a peste 5 ani de cercetări și studii clinice, Joint Support îți oferă un aport optim de vitamine, microelemente și colagen de cea mai înaltă calitate, sintetizat de firme cu renume mondial, precum LONZA și PEPTAN (Rousselot). Conceput special pentru protecție și susținere în cazul activității fizice intense sau a complicațiilor apărute odată cu înaintarea în vârstă, produsul țintește să-ți îmbunătățească substanțial mobilitatea articulațiilor, să-ți mențină robust și rezistent scheletul, chiar și în condiții de practicare a sportului de performanță.

Pe lângă cei doi ani de teste clinice, dovadă în plus a eficienței acestui complex revoluționar este colaborarea prolifică a companiei Balkan Pharmaceuticals cu judocanul moldovean Denis Vieru. Titratul sportiv a devenit cap de afiș după ce anul acesta a cucerit medaliile de aur la Grand-Slam-urile din Abu Dhabi, Antalya, Portugalia, iar la final de aprilie, și-a adjudecat bronzul la Campionatul European de Judo. Aurul i-a revenit recent și la competiția de la Tbilisi, Georgia, unde a obținut 4 victorii categorice. Antrenamentele istovitoare, împreună cu aportul zilnic al suplimentului Joint Support, au dat roade, astfel că din martie curent, la numai cei 25 de ani ai săi, Denis Vieru a devenit lider mondial în categoria de greutate de până la 66 de Kg.

Dinamismul vieții în societatea actuală presupune mai multe riscuri, implicit în domeniul nutriției. De multe ori nu putem garanta organismului un regim alimentar calitativ și divers din simplul motiv că aceasta presupune un efort în plus și cheltuieli suplimentare de timp și mijloace. În rezultat, ne putem ciocni cu carențe serioase de sănătate doar pentru că nu livrăm corpului ceea de ce el are stringentă nevoie. Joint Support este creat tocmai pentru a exclude astfel de riscuri. Este un supliment alimentar de excepție, ce conține 12 ingrediente active de înaltă calitate, care se regăsesc în minim 3 produse separate comercializate astăzi pe piață, un produs 3 în 1 – optând pentru el, faci economii.

Formula sa complexă, unică conține: UC-II (colagen de tip II nedenaturat), Colagen de tip 1- 5000 HD și Acid hialuronic, componente ce sprijină mobilitatea și elasticitatea articulațiilor, acestea fiind cruciale pentru hidratarea și lubrifierea țesuturilor; 3000 mg MSM (Metilsulfonilmetan) – o sursă importantă de sulf ce ajută la repararea cartilajului, menținând astfel integritatea și structura articulațiilor; 300 mg Curcumină și 200 mg Boswellia, care reduc inflamația, combat îmbătrânirea prematură a organismului și restabilesc flexibilitatea; 1500 mg Glucozamină și 1000 mg Condroitină, pentru a stimula creșterea sănătoasă a țesuturilor și a cartilajului; Calciu și Vitamina D3 – pentru susținerea sistemului muscular, prevenirea pierderii masei osoase și a osteoporozei; Vitamina C și Siliciu, care sunt esențiale în formarea colagenului și la mineralizarea oaselor, asigurând atât flexibilitatea, cât și duritatea acestora, astfel încât să reziste oricărui stres.

Compania farmaceutică Balkan Pharmaceuticals garantează puritatea și potența produselor sale, fabricate conform înaltelor standarde GMP și supuse numeroaselor probe de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație. Atât ingredientele, cât și produsele finale sunt testate și analizate minuțios de către departamentul specializat în controlul calității, inclusiv în cadrul laboratorului microbiologic, iar pentru transparența totală și asigurarea corespunderii tuturor cerințelor de calitate, rezultatele sunt prezentate în liber acces.

Fondată încă în anul 2006, Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, generând mii de produse medicale cu aplicarea celor mai recente descoperiri în știința nutrițională și folosirea ingredientelor optime pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și eficiență, misiunea centrală a companiei fiind deplina satisfacție și sănătate a clientului său.

Balkan Pharmaceuticals, compania lider în fabricarea medicamentatelor din Republica Moldova, intră pe piața României cu cel mai complex produs pentru articulații și oase – Joint Support. - 2

[Article]

Folosim cookie-uri pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a oferi utilizatorilor o experiență de navigare mai bună. Dacă rămâneți pe site-ul nostru, exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.