BCAA

  • Formulă cu eficiență demonstrată, ce oferă 5000 mg L-leucină, L-isoleucină și L-valină per porție, în raportul ideal de 2:1:1;
  • BCAA de calitate și puritate farmaceutică, perfect pentru Creșterea Masei Musculare,
Recuperare Accelerată și Rezistență îmbunătățită.
  • Soluție de primă linie pentru persoanele supuse dietelor restrictive, sărace în calorii sau proteine, care poate contribui la compensarea efectelor catabolice ale deficitului de calorii și la păstrarea țesutului muscular slăbit;
  • Fiecare porție recomandată sporește rezerva de energie a corpului și întârzie considerabil instalarea oboselii după efort.
  • 500 g de produs, ambalate comod, vor acoperi necesarul de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) pentru o perioadă îndelungată.
Componența
L-Leucină
2,5 g
L-Izoleucină
1,25 g
L-Valină
1,25 g
* Câte 1-2 porții (7 g) pe zi

Nu știi pentru care produs BCAA să optezi că să-ți poți avantaja corpul într-un mod sănătos?

Îți prezentăm BCAA 2:1:1 de la Balkan Pharmaceuticals – suplimentul ideal pentru susținerea performanței sportive, a sistemului muscular și a celui imunitar, energizarea minții și corpului și pentru menținerea unei mase corporale optime. Cu formula sa avansată de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), acest produs este perfect pentru alimentarea mușchilor și accelerarea recuperării. Fie că ești pasionat de sport și practici incrementele intense, sau fie că duci un mod de viață cu activitate fizică moderată, mușchii tăi au nevoie de nutrienți pentru a rămâne sănătoși. BCAA 2:1:1 de la Balkan Pharmaceuticals îți furnizează aminoacizii esențiali care contribuie la menținerea și repararea țesutului tău muscular și îți oferă sprijinul necesar atingerii obiectivelor propuse.

Ce este BCAA?

BCAA este un acronim pentru aminoacizii cu catenă ramificată (Branched-Chain Amino Acids) - leucină, izoleucină și valină - aminoacizi esențiali cu o contribuție fundamentală în construcția și refacerea țesutului muscular. Deoarece organismul nu-i poate sintetiza în mod natural, depindem de alimentație sau suplimente pentru a obține acești micronutrienți vitali. Fiindu-le recunoscut rolul deosebit în sprijinirea dezvoltării musculare, reducerea degradării mușchilor și facilitarea recuperării după eforturi intense, BCAA-urile se dovedesc a fi veritabili aliați în dorința de a crește și/sau păstra masa musculară. De asemenea, acești aminoacizi pot constitui o sursă de energie în timpul eforturilor fizice prelungite, contribuind și la menținerea echilibrului azotat în organism.

Suplimentul nostru cu aminoacizi BCAA îți pune la dispoziție L-leucină, L-isoleucină și L-valină în cantitatea și proporția ideală, se absoarbe și asimilează ușor, este convenabil și simplu de administrat și are o eficiență avansată în raport cu multe alte variante de BCAA sub formă de pastile sau capsule.

Cu acest produs de primă clasă, ai acces doar la beneficiile aminoacizilor BCAA. Alege BCAA 2:1:1 de la Balkan Pharmaceuticals și bucură-te de cel mai bun supliment BCAA disponibil, pentru rezultate extraordinare în sala de sport, recuperarea mai rapidă după intervenții chirurgicale sau leziuni, menținerea țesutului muscular și a unei mase corporale sănătoase la vârste înaintate sau în cazul dietelor restrictive și pentru sporirea capacității energetice a organismului tău.

FIECARE PRODUS ESTE TESTAT PENTRU GARANTAREA EFICACITĂȚII ȘI A PURITĂȚII: Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP, fiind supus numeroaselor teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a corespunde înaltelor standarde de calitate. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de către Departamentul nostru de control al calității (și în laboratorul de microbiologie), iar pentru o transparență totală și asigurarea calității, rezultatele sunt în acces deschis.

Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, cu mii de produse de fortificare a sănătății, apelând la cele mai recente inovații în știința nutriției și utilizând ingredientele optime pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

SUBSTANȚA ACTIVĂ: L-Leucină, L-Izoleucină și L-Valină.

FORMA DE AMBALARE: BCAA 2:1:1 se livrează în pungi din polietilenă cu densitate ridicată, sigilate individual din fabrică, dotate cu dozator și fermoar ziplock, varianta potrivită de protecție împotriva umezelii, a oxidării, a contaminării sau interacțiunii chimice. Acest tip de ambalaj garantează calitatea produsului până la administrarea propriu zisă, facilitează transportarea și păstrarea lui, fiind un adjuvant convenabil în rutina cotidiană de îngrijire a sănătății.

INDICAȚII: Produsul este destinat persoanelor active pentru creșterea masei musculare și regenerarea accelerată a mușchilor, dar și altor categorii de adulți, inclusiv persoanelor în etate, drept suport nutrițional, pentru întreținerea țesutului muscular, controlul masei corporale, susținerea imunității, suplimentarea energetică și pentru creșterea potențialului de reparare și recuperare a organismului.

 

CONȚINUT AMBALAJ: 500 g de produs sub formă de pulbere pentru soluție orală.

CREȘTEREA ȘI ÎNTREȚINEREA SUPERIOARĂ A MUȘCHILOR

BCAA-ul nostru sprijină eficient sinteza proteinelor musculare, ceea ce ajută sportivii la construirea  mai rapidă a masei musculare în timpul antrenamentelor, iar adulții mai puțin activi și cei care nu practică sporturi de performanță, la păstrarea țesutului muscular în formă bună. Persoanele în vârstă pot utiliza acest produs pentru menținerea masei musculare și a forței, ceea ce poate îmbunătăți calitatea vieții și independența în activitățile zilnice.

REZISTENȚĂ ȘI RECUPERARE ÎMBUNĂTĂȚITE

Consumul de aminoacizi cu catenă ramificată înainte sau în timpul sesiunilor la sala de sport poate ajuta la menținerea nivelului de energie și la prevenirea oboselii, ceea ce permite creșterea anduranței și intensificarea antrenamentelor pentru rezultate mai bune și ajută la prevenirea epuizării în timpul activităților fizice de durată. Totodată, sportivii pot beneficia de o recuperare mai rapidă și mai eficientă după antrenamente intense datorită efectelor antiinflamatorii ale BCAA 2:1:1. În cazul unor leziuni sau a unor intervenții chirurgicale, aminoacizii noștri esențiali vă pot ajuta la recuperarea mai rapidă a țesutului muscular și la reducerea senzației de oboseală. Pentru adulții care se confruntă cu stres fizic sau cu cerințe energetice sporite, acest supliment poate avea efect energizant.

PROTECȚIA MUȘCHILOR ȘI CONTROLUL MASEI CORPORALE

BCAA 2:1:1 poate proteja mușchii de degradare în perioadele de deficit caloric sau în timpul dietelor, ajutând atât sportivilor să păstreze masa musculară cât și altor persoane care practică diete restrictive, suferă de un anumit handicap locomotor sau au trecut prin perioade de boală ce au necesitat regim de tratament ambulatoriu cu deficit de mișcare. Suplimentarea cu BCAA poate ajuta la menținerea unei stări sănătoase a corpului, inclusiv în cazul adulților care doresc să slăbească sau să-și mențină greutatea, contribuind la compensarea deficitului de aminoacizi în dietele restrictive și la reducerea efectelor catabolice în cazul aportului caloric scăzut.

SUSȚINEREA IMUNITĂȚII

Suplimentul nostru poate contribui la întărirea sistemului imunitar prin producția de glutation, un antioxidant puternic, și prin asigurarea disponibilității aminoacizilor necesari pentru repararea celulară, ajutând la protejarea organismului împotriva infecțiilor și a bolilor. BCAA 2:1:1 ajută la fortificarea generală a organismului și la sporirea capacității acestuia de a face față stresului fizic și psihic. Datorită efectelor sale antiinflamatorii și capacității de a furniza energie în timpul efortului, acest supliment poate constitui un sprijin important pentru sistemul imunitar, mai ales în cazul persoanelor active.

SPORIREA CAPACITĂȚII COGNITIVE

BCAA 2:1:1 influențează benefic asupra funcțiilor cognitive, îmbunătățind semnificativ memoria și capacitatea de concentrare. Acești aminoacizi, în special L-leucina, pot juca un rol important în stimularea producției de neurotransmițători precum dopamina, care sunt esențiali pentru funcția cognitivă. De asemenea, produsul nostru ajută la reducerea senzației de oboseală mentală, ceea ce poate îmbunătăți claritatea în gândire și performanța cognitivă în situații solicitante.

În calitate de supliment alimentar, se va administra o porție de 1-2 ori pe zi, de preferință între mese, sau potrivit instrucțiunilor specialistului în nutriție. Porția pentru o priză se prepară amestecând conținutul unei cupe dozatoare, 7 g de pulbere de BCAA 2:1:1, cu 200-250 ml de apă, suc sau băutura preferată.

Sugestii: Pentru Creșterea Masei Musculare și Performanței Atletice se recomandă administrarea unei porții cu 35-40 de minute înainte și/sau imediat după antrenament. În zilele de repaus se va lua o porție dimineața.

Nu știi pentru care produs BCAA să optezi că să-ți poți avantaja corpul într-un mod sănătos?

Îți prezentăm BCAA 2:1:1 de la Balkan Pharmaceuticals – suplimentul ideal pentru susținerea performanței sportive, a sistemului muscular și a celui imunitar, energizarea minții și corpului și pentru menținerea unei mase corporale optime. Cu formula sa avansată de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), acest produs este perfect pentru alimentarea mușchilor și accelerarea recuperării. Fie că ești pasionat de sport și practici incrementele intense, sau fie că duci un mod de viață cu activitate fizică moderată, mușchii tăi au nevoie de nutrienți pentru a rămâne sănătoși. BCAA 2:1:1 de la Balkan Pharmaceuticals îți furnizează aminoacizii esențiali care contribuie la menținerea și repararea țesutului tău muscular și îți oferă sprijinul necesar atingerii obiectivelor propuse.

Ce este BCAA?

BCAA este un acronim pentru aminoacizii cu catenă ramificată (Branched-Chain Amino Acids) - leucină, izoleucină și valină - aminoacizi esențiali cu o contribuție fundamentală în construcția și refacerea țesutului muscular. Deoarece organismul nu-i poate sintetiza în mod natural, depindem de alimentație sau suplimente pentru a obține acești micronutrienți vitali. Fiindu-le recunoscut rolul deosebit în sprijinirea dezvoltării musculare, reducerea degradării mușchilor și facilitarea recuperării după eforturi intense, BCAA-urile se dovedesc a fi veritabili aliați în dorința de a crește și/sau păstra masa musculară. De asemenea, acești aminoacizi pot constitui o sursă de energie în timpul eforturilor fizice prelungite, contribuind și la menținerea echilibrului azotat în organism.

Suplimentul nostru cu aminoacizi BCAA îți pune la dispoziție L-leucină, L-isoleucină și L-valină în cantitatea și proporția ideală, se absoarbe și asimilează ușor, este convenabil și simplu de administrat și are o eficiență avansată în raport cu multe alte variante de BCAA sub formă de pastile sau capsule.

Cu acest produs de primă clasă, ai acces doar la beneficiile aminoacizilor BCAA. Alege BCAA 2:1:1 de la Balkan Pharmaceuticals și bucură-te de cel mai bun supliment BCAA disponibil, pentru rezultate extraordinare în sala de sport, recuperarea mai rapidă după intervenții chirurgicale sau leziuni, menținerea țesutului muscular și a unei mase corporale sănătoase la vârste înaintate sau în cazul dietelor restrictive și pentru sporirea capacității energetice a organismului tău.

FIECARE PRODUS ESTE TESTAT PENTRU GARANTAREA EFICACITĂȚII ȘI A PURITĂȚII: Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP, fiind supus numeroaselor teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a corespunde înaltelor standarde de calitate. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de către Departamentul nostru de control al calității (și în laboratorul de microbiologie), iar pentru o transparență totală și asigurarea calității, rezultatele sunt în acces deschis.

Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, cu mii de produse de fortificare a sănătății, apelând la cele mai recente inovații în știința nutriției și utilizând ingredientele optime pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

SUBSTANȚA ACTIVĂ: L-Leucină, L-Izoleucină și L-Valină.

FORMA DE AMBALARE: BCAA 2:1:1 se livrează în pungi din polietilenă cu densitate ridicată, sigilate individual din fabrică, dotate cu dozator și fermoar ziplock, varianta potrivită de protecție împotriva umezelii, a oxidării, a contaminării sau interacțiunii chimice. Acest tip de ambalaj garantează calitatea produsului până la administrarea propriu zisă, facilitează transportarea și păstrarea lui, fiind un adjuvant convenabil în rutina cotidiană de îngrijire a sănătății.

INDICAȚII: Produsul este destinat persoanelor active pentru creșterea masei musculare și regenerarea accelerată a mușchilor, dar și altor categorii de adulți, inclusiv persoanelor în etate, drept suport nutrițional, pentru întreținerea țesutului muscular, controlul masei corporale, susținerea imunității, suplimentarea energetică și pentru creșterea potențialului de reparare și recuperare a organismului.

 

CONȚINUT AMBALAJ: 500 g de produs sub formă de pulbere pentru soluție orală.

CREȘTEREA ȘI ÎNTREȚINEREA SUPERIOARĂ A MUȘCHILOR

BCAA-ul nostru sprijină eficient sinteza proteinelor musculare, ceea ce ajută sportivii la construirea  mai rapidă a masei musculare în timpul antrenamentelor, iar adulții mai puțin activi și cei care nu practică sporturi de performanță, la păstrarea țesutului muscular în formă bună. Persoanele în vârstă pot utiliza acest produs pentru menținerea masei musculare și a forței, ceea ce poate îmbunătăți calitatea vieții și independența în activitățile zilnice.

REZISTENȚĂ ȘI RECUPERARE ÎMBUNĂTĂȚITE

Consumul de aminoacizi cu catenă ramificată înainte sau în timpul sesiunilor la sala de sport poate ajuta la menținerea nivelului de energie și la prevenirea oboselii, ceea ce permite creșterea anduranței și intensificarea antrenamentelor pentru rezultate mai bune și ajută la prevenirea epuizării în timpul activităților fizice de durată. Totodată, sportivii pot beneficia de o recuperare mai rapidă și mai eficientă după antrenamente intense datorită efectelor antiinflamatorii ale BCAA 2:1:1. În cazul unor leziuni sau a unor intervenții chirurgicale, aminoacizii noștri esențiali vă pot ajuta la recuperarea mai rapidă a țesutului muscular și la reducerea senzației de oboseală. Pentru adulții care se confruntă cu stres fizic sau cu cerințe energetice sporite, acest supliment poate avea efect energizant.

PROTECȚIA MUȘCHILOR ȘI CONTROLUL MASEI CORPORALE

BCAA 2:1:1 poate proteja mușchii de degradare în perioadele de deficit caloric sau în timpul dietelor, ajutând atât sportivilor să păstreze masa musculară cât și altor persoane care practică diete restrictive, suferă de un anumit handicap locomotor sau au trecut prin perioade de boală ce au necesitat regim de tratament ambulatoriu cu deficit de mișcare. Suplimentarea cu BCAA poate ajuta la menținerea unei stări sănătoase a corpului, inclusiv în cazul adulților care doresc să slăbească sau să-și mențină greutatea, contribuind la compensarea deficitului de aminoacizi în dietele restrictive și la reducerea efectelor catabolice în cazul aportului caloric scăzut.

SUSȚINEREA IMUNITĂȚII

Suplimentul nostru poate contribui la întărirea sistemului imunitar prin producția de glutation, un antioxidant puternic, și prin asigurarea disponibilității aminoacizilor necesari pentru repararea celulară, ajutând la protejarea organismului împotriva infecțiilor și a bolilor. BCAA 2:1:1 ajută la fortificarea generală a organismului și la sporirea capacității acestuia de a face față stresului fizic și psihic. Datorită efectelor sale antiinflamatorii și capacității de a furniza energie în timpul efortului, acest supliment poate constitui un sprijin important pentru sistemul imunitar, mai ales în cazul persoanelor active.

SPORIREA CAPACITĂȚII COGNITIVE

BCAA 2:1:1 influențează benefic asupra funcțiilor cognitive, îmbunătățind semnificativ memoria și capacitatea de concentrare. Acești aminoacizi, în special L-leucina, pot juca un rol important în stimularea producției de neurotransmițători precum dopamina, care sunt esențiali pentru funcția cognitivă. De asemenea, produsul nostru ajută la reducerea senzației de oboseală mentală, ceea ce poate îmbunătăți claritatea în gândire și performanța cognitivă în situații solicitante.

În calitate de supliment alimentar, se va administra o porție de 1-2 ori pe zi, de preferință între mese, sau potrivit instrucțiunilor specialistului în nutriție. Porția pentru o priză se prepară amestecând conținutul unei cupe dozatoare, 7 g de pulbere de BCAA 2:1:1, cu 200-250 ml de apă, suc sau băutura preferată.

Sugestii: Pentru Creșterea Masei Musculare și Performanței Atletice se recomandă administrarea unei porții cu 35-40 de minute înainte și/sau imediat după antrenament. În zilele de repaus se va lua o porție dimineața.

Folosim cookie-uri pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a oferi utilizatorilor o experiență de navigare mai bună. Dacă rămâneți pe site-ul nostru, exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.