Set

SET: DETOX

1 617.00 Lei
Adaugă în Coș
 • Un set integral de preparate și substanțe active complementare, pentru normalizarea digestiei și diminuarea senzației de foame, cu declanșarea și stimularea concomitentă a proceselor de eliminare a toxinelor;
 • Include 7 suplimente de primă linie, în combinația perfectă pentru o pierdere în greutate vindecătoare și o revitalizare temeinică a corpului, destinat atât femeilor, cât și bărbaților;
 • Permite o abordare complexă a conceptului de detoxifiere generală a organismului, ajută la eficientizarea digestiei și ajustarea optimă a masei corporale, energizează și hrănește, combate senzația excesivă de foame, scade nivelul colesterolului rău și al g
 • Setul este prevăzut pentru administrarea pe parcursul a cel puțin o lună, durata optimă recomandată a unei cure clasice de detoxifiere.
Setul Conține
Spirulin BP
ApplePect
SILIMARINĂ-BP 150mg
L-Glutamine
Selenium + Zn
AAKG L-arginine + L-Ornithine
Pro Digestiv 25 000
Componența
Spirulin BP: Spirulină (Spirulina platensis) pulbere
750 mg
ApplePect: Pectină de măr (Malus domestica) pulbere
750 mg
Silimarină-BP: Silimarină (sub formă de extract de fruct de armurariu)
150 mg
L-Glutamine: L-Glutamină
5 g
Selenium + Zn: Seleniu (L-selenometionină)
50 mcg
Selenium + Zn: Zinc (citrat de zinc trihidrat)
8 mg
Pro-Digestiv 25 000: Pancreatină (pancrelipază)
400 mg
AAKG L-arginine + L-Ornithine: L-Arginină AKG 2:1
6000 mg
AAKG L-arginine + L-Ornithine: L-Ornitină
2000 mg
AAKG L-arginine + L-Ornithine: DL malat de L-citrulină
1500 mg
* AAKG L-arginine + L-Ornithine: Câte 1 porție (25 ml) pe zi

Simți nevoia de a-ți îmbunătăți aspectul fizic și starea de sănătate pentru a putea fi gata de noi și noi provocări sau pur și simplu îți dorești să slăbești într-un mod sănătos și să scapi de influența nocivă a toxinelor acumulate în corpul tău?

Îți prezentăm Detox Activ BP, un set desăvârșit de suplimente de calitate pentru curățarea și revitalizarea corpului, care combină armonios tot de ce ai putea avea nevoie pentru a-ți ajusta corect cura de eliminare a toxinelor și/sau de slăbire, fără a fi necesar să apelezi la medicamente costisitoare pentru detoxifierea organismului tău.

Dacă ai decis să slăbești sănătos, nu mai este nevoie să cauți prin multitudinea de metode și așa-zise soluții-minune. Specialiștii Balkan Pharmaceuticals au selectat cu grijă suplimentele de top ale companiei, combinându-le optim într-un produs destinat a te ajuta să scapi rapid de kilogramele în plus și a-ți ajusta cu ușurință masa corporală. Acesta îți va reduce pofta de mâncare și te va ajuta să ai parte de o senzație stabilă de sațietate, va normaliza metabolismul și funcționarea organelor digestive, va curăța meticulos ficatul și vezica biliară, datorită ingredientelor cu acțiuni hepatoprotectoare și coleretice, ceea ce va accelera și mai mult procesul de slăbire, va echilibra nivelurile de colesterol și glucoză din sânge, va ajuta la descompunerea carbohidraților și a grăsimilor, precum și la îmbunătățirea proceselor endocrine.

Ce include Detox Activ BP?

Setul inovativ numără 7 produse cu efecte benefice garantate, bazate pe compuși exclusiv naturali, precum: Spirulin BP, ApplePect, Silimarină-BP, L-Glutamine, Selenium + Zn, Pro Digestiv 25 000 și AAKG L-arginine + L-Ornithine. Majoritatea dintre acestea sunt preparate pentru eliminarea toxinelor din organism, în timp ce restul sunt destinate completării și intensificării acțiunilor lor curative și tonifiante asupra corpului, care este supus mai multor presiuni în timpul slăbitului și proceselor de detoxifiere.

Toate aceste suplimente de detoxifiere activă sunt complementare și îi atribuie setului nostru – Detox Activ BP – caracteristici unice de curățare a corpului, ajutând la eliminarea toxinelor și a sărurilor de metale grele, a pesticidelor și a radionuclizilor, la neutralizarea tuturor alergenilor alimentari, la întărirea sistemului imunitar, la funcționarea optimă a glandei tiroide și a colonului, la sănătatea ficatului și a sistemului cardiovascular.

Poți comanda setul Detox Activ BP și alte suplimente sănătoase de calitate farmaceutică direct de la producător, comod și la cel mai bun preț din țară, pe platforma noastră oficială de vânzări online  – balkanpharmnutrition.md.

FIECARE PRODUS ESTE TESTAT PENTRU GARANTAREA EFICACITĂȚII ȘI A PURITĂȚII: Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP, fiind supus numeroaselor teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a corespunde înaltelor standarde de calitate. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de către Departamentul nostru de control al calității (și în laboratorul de microbiologie), iar pentru o transparență totală și asigurarea calității, rezultatele sunt în acces deschis.

Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, cu mii de produse de fortificare a sănătății, apelând la cele mai recente inovații în știința nutriției și utilizând ingredientele optime pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

SUBSTANȚA ACTIVĂ: Spirulin BP – Spirulină (Spirulina platensis) standardizată la minimum 60% proteine; ApplePect – Pectină de măr (Malus domestica); Silimarină-BP – Silimarină sub formă de extract de fruct de armurariu; L-Glutamine – L-Glutamină pură, marca KYOWA®; Selenium + Zn – Seleniu (L-selenometionină) și zinc (citrat de zinc trihidrat); Pro Digestiv 25 000 – pancreatină; AAKG shots – L-arginină AKG 2:1, L-Ornitină și DL malat de L-citrulină.

FORMA DE AMBALARE: Preparatele din setul Detox Activ BP se livrează ambalate și sigilate individual din fabrică, pentru a-i asigura o protecție potrivită împotriva umezelii, a oxidării, a contaminării sau interacțiunii chimice. Tipul de ambalaj este aplicat în strictă concordanță cu forma de comercializare a produsului, îi garantează calitatea până la administrarea propriu-zisă, facilitează transportarea lui în cantități mici și reprezintă un adjuvant convenabil în rutina cotidiană de îngrijire a sănătății.

INDICAȚII: Detox Activ BP este destinat adulților care urmăresc detoxifierea corpului, doresc să slăbească și se expun unor diete riguroase, pentru eliminarea toxinelor acumulate în organism, pentru buna funcționare a colonului, a ficatului și a tiroidei, pentru îmbunătățirea sănătății digestive și a celei cardiovasculare, pentru suprimarea senzației de foame în scopul evitării consumului excesiv de calorii, pentru a-i oferi corpului suficientă nutriție și energie în perioadele de restricție alimentară și nu doar.

 

CONȚINUT AMBALAJ: Setul include necesarul pentru o lună (administrare zilnică), și anume:

 • Spirulin BP – 12 blistere a câte 10 capsule;
 • ApplePect – 6 blistere a câte 10 capsule;
 • Silimarină-BP (150 mg) 9 blistere a câte 10 capsule;
 • L-Glutamine pungă resigilabilă cu 500 grame de pudră pentru soluție orală;
 • Selenium + Zn  3 blistere a câte 20 de comprimate;
 • Pro Digestiv 25 000   4 blistere a câte 10 capsule;
 • AAKG – 10 shot-uri a câte 25 ml.

Spirulin BP – conține o gamă vastă de nutrienți esențiali, inclusiv proteine, vitamine și minerale, care susțin sănătatea creierului, sistemul imunitar și contribuie la detoxifierea organismului. Un super aliment perfect pentru persoanele care caută să-și îmbunătățească sănătatea și vitalitatea într-un mod natural, chiar și în timpul restricțiilor alimentare și/sau calorice.

ApplePect BP – formulă ce valorifică proprietățile unice ale pectinei pentru a putea oferi suport digestiv, a reduce colesterolul și pentru a normaliza nivelul glicemiei. ApplePect promovează sănătatea cardiovasculară și detoxifierea organismului și este ideal pentru cei interesați de curățarea eficientă a colonului, menținerea unui echilibru sănătos al florei intestinale și îmbunătățirea imunității.

Silimarina BP (150 mg) N30 – supliment bazat pe extractul de armurariu, care conține un complex de flavonoide cu proprietăți hepatoprotectoare deosebite. Consumul preparatului menține funcțiile hepatice optime și previne afecțiunile cronice ale ficatului, ajută la regenerarea celulelor organului vital și le apără de acțiunea nocivă a alcoolului și a toxinelor. Silimarina îmbunătățește aspectul pielii și ajută la regenerarea celulelor epiteliale, contribuind la reducerea semnelor de îmbătrânire, la vindecarea  și prevenirea leziunilor cutanate, inclusiv a vergeturilor datorate pierderilor mari în greutate.

L-Glutamine BP – oferă organismului L-Glutamină pură marca KYOWA®, pentru a sprijini regenerarea musculară, fortificarea imunității și sănătatea tractului gastro-intestinal. Deși acest aminoacid neesențial este prezent în diverse alimente, poate fi dificil de a-l obține în cantități suficiente doar din dieta zilnică, motiv pentru care suplimentul L-Glutamine vine în ajutorul celor care doresc să-și îmbunătățească starea de sănătate și performanța fizică.

Selenium + Zn – pentru a furniza organismului doze echilibrate de seleniu și zinc, două minerale vitale pentru sănătate. Seleniul este un puternic antioxidant, care sprijină sistemul imunitar, contribuie la prevenirea deteriorării celulare și la funcționarea optimă a tiroidei. De asemenea, poate avea un rol important în reducerea riscului apariției unor boli cronice. Zincul este crucial pentru sistemul imunitar, vindecarea rănilor, sinteza ADN-ului și diviziunea celulară, dar și pentru menținerea sănătății pielii, a părului și a ochilor.

Pro Digestiv 25 000 BP – permite suplimentarea corpului cu suficiente enzime digestive din pancreatină, incluzând lipaza, amilaza și proteaza pentru o procesare eficientă a glucidelor, lipidelor și proteinelor. Acest produs sprijină absorbția nutrienților și menține sănătatea tractului gastro-intestinal, îmbunătățește descompunerea grăsimilor și asimilarea vitaminelor liposolubile, asigurând o digestie sănătoasă și menținerea unei mase corporale echilibrate.

AAKG L-arginine + L-Ornithine – preparatul combină puterea a doi aminoacizi esențiali, L-arginina și L-ornitina, care contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine și la recuperarea țesuturilor, stimulând eliberarea hormonilor de creștere. Totodată, ajută la procesul de detoxifiere a organismului prin optimizarea eliminării excesului de amoniac, rezultat în urma descompunerii proteinelor, și îmbunătățește metabolismul grăsimilor.. Forma sa lichidă le asigură compușilor activi o absorbție rapidă, promovând sănătatea cardiovasculară și regenerarea musculară în cel mai scurt timp.

La utilizarea setului Detox Activ BP este necesară respectarea următorului program de administrare a suplimentelor incluse:

 • Spirulin BP – 4 capsule cu 60 de minute înainte de micul dejun, împreună cu un pahar de apă;
 • ApplePect BP –2 capsule cu 30 de minute înainte de micul dejun, împreună cu un pahar mare de apă (minim 300 ml);
 • Silimarină-BP (150 mg) N30 – câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi, în timpul sau imediat după masă;
 • L-Glutamine – 5 g de produs dizolvate într-un pahar cu apă (200-250 ml), seara, cu 30 de minute înainte de culcare;
 • Selenium+Zn – 1 comprimat pe zi, dimineața;
 • Pro Digestiv 25 000 – câte 1 capsulă de 3-4 ori pe zi (la fiecare masă principală), timp de 10 zile;
 • 10 shoturi de AAKG – se va servi 1 shot pe zi, în perioada dintre dejun și prânz, timp de 10 zile.

Programul de administrare a preparatelor poate fi modificat și adaptat în caz de necesitate, la indicația medicului, farmacistului sau specialistului în nutriție.

Recomandare: Cu 2-3 zile înainte de începerea curei DETOX, este binevenit să administrați orice laxativ confortabil pentru inițierea cât mai rapidă a proceselor de curățare.

Atenționare: Este extrem de importantă hidratarea corectă a corpului,  mai ales în timpul utilizării Detox Activ BP. Deoarece veți consuma multă fibră, vă îndemnăm să beți cel puțin 2 litri de apă pe zi, pentru a evita constipația, stagnarea bilei și pentru a ajuta toxinele să fie eliminate mai repede din organism.

Simți nevoia de a-ți îmbunătăți aspectul fizic și starea de sănătate pentru a putea fi gata de noi și noi provocări sau pur și simplu îți dorești să slăbești într-un mod sănătos și să scapi de influența nocivă a toxinelor acumulate în corpul tău?

Îți prezentăm Detox Activ BP, un set desăvârșit de suplimente de calitate pentru curățarea și revitalizarea corpului, care combină armonios tot de ce ai putea avea nevoie pentru a-ți ajusta corect cura de eliminare a toxinelor și/sau de slăbire, fără a fi necesar să apelezi la medicamente costisitoare pentru detoxifierea organismului tău.

Dacă ai decis să slăbești sănătos, nu mai este nevoie să cauți prin multitudinea de metode și așa-zise soluții-minune. Specialiștii Balkan Pharmaceuticals au selectat cu grijă suplimentele de top ale companiei, combinându-le optim într-un produs destinat a te ajuta să scapi rapid de kilogramele în plus și a-ți ajusta cu ușurință masa corporală. Acesta îți va reduce pofta de mâncare și te va ajuta să ai parte de o senzație stabilă de sațietate, va normaliza metabolismul și funcționarea organelor digestive, va curăța meticulos ficatul și vezica biliară, datorită ingredientelor cu acțiuni hepatoprotectoare și coleretice, ceea ce va accelera și mai mult procesul de slăbire, va echilibra nivelurile de colesterol și glucoză din sânge, va ajuta la descompunerea carbohidraților și a grăsimilor, precum și la îmbunătățirea proceselor endocrine.

Ce include Detox Activ BP?

Setul inovativ numără 7 produse cu efecte benefice garantate, bazate pe compuși exclusiv naturali, precum: Spirulin BP, ApplePect, Silimarină-BP, L-Glutamine, Selenium + Zn, Pro Digestiv 25 000 și AAKG L-arginine + L-Ornithine. Majoritatea dintre acestea sunt preparate pentru eliminarea toxinelor din organism, în timp ce restul sunt destinate completării și intensificării acțiunilor lor curative și tonifiante asupra corpului, care este supus mai multor presiuni în timpul slăbitului și proceselor de detoxifiere.

Toate aceste suplimente de detoxifiere activă sunt complementare și îi atribuie setului nostru – Detox Activ BP – caracteristici unice de curățare a corpului, ajutând la eliminarea toxinelor și a sărurilor de metale grele, a pesticidelor și a radionuclizilor, la neutralizarea tuturor alergenilor alimentari, la întărirea sistemului imunitar, la funcționarea optimă a glandei tiroide și a colonului, la sănătatea ficatului și a sistemului cardiovascular.

Poți comanda setul Detox Activ BP și alte suplimente sănătoase de calitate farmaceutică direct de la producător, comod și la cel mai bun preț din țară, pe platforma noastră oficială de vânzări online  – balkanpharmnutrition.md.

FIECARE PRODUS ESTE TESTAT PENTRU GARANTAREA EFICACITĂȚII ȘI A PURITĂȚII: Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP, fiind supus numeroaselor teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a corespunde înaltelor standarde de calitate. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de către Departamentul nostru de control al calității (și în laboratorul de microbiologie), iar pentru o transparență totală și asigurarea calității, rezultatele sunt în acces deschis.

Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, cu mii de produse de fortificare a sănătății, apelând la cele mai recente inovații în știința nutriției și utilizând ingredientele optime pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

SUBSTANȚA ACTIVĂ: Spirulin BP – Spirulină (Spirulina platensis) standardizată la minimum 60% proteine; ApplePect – Pectină de măr (Malus domestica); Silimarină-BP – Silimarină sub formă de extract de fruct de armurariu; L-Glutamine – L-Glutamină pură, marca KYOWA®; Selenium + Zn – Seleniu (L-selenometionină) și zinc (citrat de zinc trihidrat); Pro Digestiv 25 000 – pancreatină; AAKG shots – L-arginină AKG 2:1, L-Ornitină și DL malat de L-citrulină.

FORMA DE AMBALARE: Preparatele din setul Detox Activ BP se livrează ambalate și sigilate individual din fabrică, pentru a-i asigura o protecție potrivită împotriva umezelii, a oxidării, a contaminării sau interacțiunii chimice. Tipul de ambalaj este aplicat în strictă concordanță cu forma de comercializare a produsului, îi garantează calitatea până la administrarea propriu-zisă, facilitează transportarea lui în cantități mici și reprezintă un adjuvant convenabil în rutina cotidiană de îngrijire a sănătății.

INDICAȚII: Detox Activ BP este destinat adulților care urmăresc detoxifierea corpului, doresc să slăbească și se expun unor diete riguroase, pentru eliminarea toxinelor acumulate în organism, pentru buna funcționare a colonului, a ficatului și a tiroidei, pentru îmbunătățirea sănătății digestive și a celei cardiovasculare, pentru suprimarea senzației de foame în scopul evitării consumului excesiv de calorii, pentru a-i oferi corpului suficientă nutriție și energie în perioadele de restricție alimentară și nu doar.

 

CONȚINUT AMBALAJ: Setul include necesarul pentru o lună (administrare zilnică), și anume:

 • Spirulin BP – 12 blistere a câte 10 capsule;
 • ApplePect – 6 blistere a câte 10 capsule;
 • Silimarină-BP (150 mg) 9 blistere a câte 10 capsule;
 • L-Glutamine pungă resigilabilă cu 500 grame de pudră pentru soluție orală;
 • Selenium + Zn  3 blistere a câte 20 de comprimate;
 • Pro Digestiv 25 000   4 blistere a câte 10 capsule;
 • AAKG – 10 shot-uri a câte 25 ml.

Spirulin BP – conține o gamă vastă de nutrienți esențiali, inclusiv proteine, vitamine și minerale, care susțin sănătatea creierului, sistemul imunitar și contribuie la detoxifierea organismului. Un super aliment perfect pentru persoanele care caută să-și îmbunătățească sănătatea și vitalitatea într-un mod natural, chiar și în timpul restricțiilor alimentare și/sau calorice.

ApplePect BP – formulă ce valorifică proprietățile unice ale pectinei pentru a putea oferi suport digestiv, a reduce colesterolul și pentru a normaliza nivelul glicemiei. ApplePect promovează sănătatea cardiovasculară și detoxifierea organismului și este ideal pentru cei interesați de curățarea eficientă a colonului, menținerea unui echilibru sănătos al florei intestinale și îmbunătățirea imunității.

Silimarina BP (150 mg) N30 – supliment bazat pe extractul de armurariu, care conține un complex de flavonoide cu proprietăți hepatoprotectoare deosebite. Consumul preparatului menține funcțiile hepatice optime și previne afecțiunile cronice ale ficatului, ajută la regenerarea celulelor organului vital și le apără de acțiunea nocivă a alcoolului și a toxinelor. Silimarina îmbunătățește aspectul pielii și ajută la regenerarea celulelor epiteliale, contribuind la reducerea semnelor de îmbătrânire, la vindecarea  și prevenirea leziunilor cutanate, inclusiv a vergeturilor datorate pierderilor mari în greutate.

L-Glutamine BP – oferă organismului L-Glutamină pură marca KYOWA®, pentru a sprijini regenerarea musculară, fortificarea imunității și sănătatea tractului gastro-intestinal. Deși acest aminoacid neesențial este prezent în diverse alimente, poate fi dificil de a-l obține în cantități suficiente doar din dieta zilnică, motiv pentru care suplimentul L-Glutamine vine în ajutorul celor care doresc să-și îmbunătățească starea de sănătate și performanța fizică.

Selenium + Zn – pentru a furniza organismului doze echilibrate de seleniu și zinc, două minerale vitale pentru sănătate. Seleniul este un puternic antioxidant, care sprijină sistemul imunitar, contribuie la prevenirea deteriorării celulare și la funcționarea optimă a tiroidei. De asemenea, poate avea un rol important în reducerea riscului apariției unor boli cronice. Zincul este crucial pentru sistemul imunitar, vindecarea rănilor, sinteza ADN-ului și diviziunea celulară, dar și pentru menținerea sănătății pielii, a părului și a ochilor.

Pro Digestiv 25 000 BP – permite suplimentarea corpului cu suficiente enzime digestive din pancreatină, incluzând lipaza, amilaza și proteaza pentru o procesare eficientă a glucidelor, lipidelor și proteinelor. Acest produs sprijină absorbția nutrienților și menține sănătatea tractului gastro-intestinal, îmbunătățește descompunerea grăsimilor și asimilarea vitaminelor liposolubile, asigurând o digestie sănătoasă și menținerea unei mase corporale echilibrate.

AAKG L-arginine + L-Ornithine – preparatul combină puterea a doi aminoacizi esențiali, L-arginina și L-ornitina, care contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine și la recuperarea țesuturilor, stimulând eliberarea hormonilor de creștere. Totodată, ajută la procesul de detoxifiere a organismului prin optimizarea eliminării excesului de amoniac, rezultat în urma descompunerii proteinelor, și îmbunătățește metabolismul grăsimilor.. Forma sa lichidă le asigură compușilor activi o absorbție rapidă, promovând sănătatea cardiovasculară și regenerarea musculară în cel mai scurt timp.

La utilizarea setului Detox Activ BP este necesară respectarea următorului program de administrare a suplimentelor incluse:

 • Spirulin BP – 4 capsule cu 60 de minute înainte de micul dejun, împreună cu un pahar de apă;
 • ApplePect BP –2 capsule cu 30 de minute înainte de micul dejun, împreună cu un pahar mare de apă (minim 300 ml);
 • Silimarină-BP (150 mg) N30 – câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi, în timpul sau imediat după masă;
 • L-Glutamine – 5 g de produs dizolvate într-un pahar cu apă (200-250 ml), seara, cu 30 de minute înainte de culcare;
 • Selenium+Zn – 1 comprimat pe zi, dimineața;
 • Pro Digestiv 25 000 – câte 1 capsulă de 3-4 ori pe zi (la fiecare masă principală), timp de 10 zile;
 • 10 shoturi de AAKG – se va servi 1 shot pe zi, în perioada dintre dejun și prânz, timp de 10 zile.

Programul de administrare a preparatelor poate fi modificat și adaptat în caz de necesitate, la indicația medicului, farmacistului sau specialistului în nutriție.

Recomandare: Cu 2-3 zile înainte de începerea curei DETOX, este binevenit să administrați orice laxativ confortabil pentru inițierea cât mai rapidă a proceselor de curățare.

Atenționare: Este extrem de importantă hidratarea corectă a corpului,  mai ales în timpul utilizării Detox Activ BP. Deoarece veți consuma multă fibră, vă îndemnăm să beți cel puțin 2 litri de apă pe zi, pentru a evita constipația, stagnarea bilei și pentru a ajuta toxinele să fie eliminate mai repede din organism.

Folosim cookie-uri pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a oferi utilizatorilor o experiență de navigare mai bună. Dacă rămâneți pe site-ul nostru, exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.